Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hiába, én szeretem a matekot!

2008.06.03

Véleményem szerint most a legtöbb olvasó hülyének fog engem nézni, de bátran kijelentem, hogy én SZERETEM A MATEKOT! Bár mindennek van oka, én már kiskorom óta imádom. Ennek valószínűleg a tanáraim az okai.

A legtöbb diák utálkozva ül be az órára, alig várja, hogy vége legyen. Lázadnak a tanár és a tananyag ellen, mert a diáknak ma már mindent szabad, de nem tudnak sok mindent tenni ellene.  A dolgozatnál viszont mindenki szorongva ül, várja a megoldhatatlan példákat majd a kiosztást.

Hát én pont fordítva vagyok összerakva. Mindig is imádtam a matekot, én élvezem a házi feladatot, várom az órát, nem parázok a dogáktól sem. Ennek az az oka, hogy megértem a matekot, mert nagyon jó tanárok magyarázzák. Ha nem világos valami azonnal, kérdezek és elmondják újra, egyszer, kétszer, tízszer. Persze nekem is és a tanárnak is lehet rossz napja, de kinek nem?!

Természetesen azért nekem is vannak kényes fejezetek, de megpróbálok mindent hozzátenni a siker érdekébe. A statisztika például a halálom. :-) A kedvenceimet inkább nem kezdem el sorolni, hosszú lenne… :-)

Megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak az eddig matektanáraimnak, főleg akik gimiben tanítottak. Úgy érzem az ötös matek érettségim a közös munkánk gyümölcse.

Köszönööööm! :-)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.