Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boldogság

2008.06.02

Nekem igazán nincsenek nagy követeléseim. Csupán négy dolog kell a boldogságomhoz: Kint ülni a hintaágyban Adonyban(1), ölemben egy laptop, amin chat-elek és MSN-ezek a barátaimmal(2), jobbra tőlem egy hatalmas gyümölcstál(3), megrakva banánnal, cseresznyével, szőlővel, mandarinnal, almával, és esetleg még káposzta, földimogyoró, retek, karalábé is lehet rajta, balra mellettem pedig egy eszméletlen édesen szundikáló Buksi(4).

Ennyi. Még pasi se kell. Vagyis... egy igen, de Ő is inkább csak chat-en, szép narancssárga betűkkel, és kultúráltan tudjunk vele beszélgetni, hülyéskedni, úgy, hogy csak a mag van fent. Azért is legyen inkább csak ott, mint itt, Adonyban, mert, bár biztos jó lehet személyesen is ismerni, de úgy elveszíti a varázsát az egész. Maradjon Ő meg nekem, mint kedvenc. Nameg, inkább ne lásson meg rövidgatyába... :-) (De ha felajánlja, hogy ismerkedjünk meg, nem futok ki a világból. :-) )

Persze, lehetnek mellékjuttatások is, mondjuk hogy nem az a fullasztó nyári hőség van, hanem szép tavaszias idő, vagy az ajtó előtt ülök a féltető alatt, miközben viharra készülődik a természet, vagy már éppenséggel villámlik is, meg dörög az ég, szakad az eső. Az se lenne ám rossz, ha meleg nyári este lenne, kint ülnék a fűben egy pléden, és felettem ezer csillag elpirul. ( :-) ) Zene nem feltétlenül szükséges, mert ha napközben a mandula- és az eperfán csiripelő madarakat hallgatom, csak zavarna, csillagnézés közben pedig inkább a csendre figyelek. De azért legyenek nálam a kedvenc CD-im. :-)

Bár lehet, hogy mindez valóra válik. Talán csak jövőre, de tudjuk, jobb később, mint soha. Hisz’ a cseresznyénk tavasz végén érik, a laptopot meg majd csak nyár közepe felé kapom meg. Aztán jövőre már csak megoldják, hogy arról is fel lehessen menni chat-re, illetve, hogy MINDEN magnak működjön is. Buksim, a hintaágy, a féltető és Adony meg már biztosítva van.

Ugye, ehhez nem kell túl sok minden? Ugye nem kérek túl sokat? Ugye ez megtörténhet egyszer?

Kérlek!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.