Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyerekmüsor a Kocsiszínben

2008.05.24

Ti is a Szépilona Kocsiszínbe mentek? Ezzel jött oda hozzánk egy pink-vörös-barna hajú lány. Igen, hozzánk, ugyanis Timi, Fru és én kerestük az előbb említett helyszínt.

Mondtuk, igen, így már négyesben indultunk tovább, és kiderült, ő Betty (_Happycsaj_). Mondta, hogy ő már kérdezősködött, és egy megállót vissza kell menni az 56-os busszal. Na, akkor lóduljunk!

Nekiindultunk, jött a busz, minden oké, leszálltunk, elindultunk egy irányba... Ajajj, rossz fele megyünk, nem hallunk se zenét se semmit. Akkor nyomás be a bezinkútra, hátha tudnak valamit. A Budakeszi úti elágazást kerestük, mi nem voltunk messze Hüvösvölgytől... :) Mondták, hogy mennyünk vissza a nem-tudom-mien útig, majd ott kell visszafele sétálni. Mint kiderült, az a Moszka tértől egy megállónyira volt, mi meg a Moszkván szálltunk fel és döcögtünk el a másik végállomásig. :-))

Na, csak megtalátuk, nem vagyunk mi elveszett emberek, láttunk szép házakat, dombokat, késsel vágtuk a szmogot, satöbbi. Közben Fru kinyújtotta mutatóujját, és felkiáltott: Ott van Zoliék kocsija! Szerencsére nem hallották meg. :))

Mikor beértünk, furcsa látvány fogadott minket... Tele volt az egész kb. 5 évesekkel(jajj, olyan édik voltak!), meg a szüleikkel. Na, nem baj, elleszünk mi... Csináltunk közös képet, ez az amaz, és megbeszéltük, ha Hajós bejelenti Zoliékat, előre megyünk a széksorok elé, és leülünk a földre. Be lettek jelentve, besétáltunk előre, leültünk, körülöttünk megint csak a 10 évnél fiatalabbak. Akkor kezdett megerősödni bennem, hogy valamiféle gyerekmüsorra érkeztünk... :-))

Kérdezték, ki szereti a Disney rajzfilmeket. Hát mi jó kislányok módjára feltettük a kezünket. Hogy láttuk-e az Aladint. (Naná. ;-) ) Hogy emlékezünk-e, mikor Aladin és Jázmin elkezdtek repülni a szőnyegen. (Nos, bevallom, ez a rész nekem ködös volt, de már tudtam, melyik dal lesz.) És akkor megszólaltak az Egy új élmény dallamai. Na, hát ez tényleg egy élmény volt. :-)))

Tudunk-e énekelni...? Hááát... Merthogy akkor ez az oldal lesz az alt szólam. -.- Mindig az altot fogom ki, és na melyik dal jött? Na melyik? Talált, süllyedt, a The Tokens örökbecsü dala, a The lions sleeps tonight. Végülis, mivel ez a „vimmové”-zés nem nagyon sikerült, megállapodtunk, hogy mindenki énekel, ami neki jobban fekszik. Ja, és persze helyben táncoljuk Zoli CsaF-os koreográfiáját. :-))

Az első randi nem mindig sül el a legjobban, adtak néhány tanácsot, mégis mit ne csináljunk. Bolond beszéééééd. :P Nagyoön szépen végigénekelték. :-)

Ki tud táncolni? Sunnyogva bár, de fölemeltük mind a négyen a kezünket. Mondták, jöjjünk fel a színpadra. Igen, erre számítottunk, de az emelvényt elözönlötték az 5 évesek. Nembaj, egyszer élünk, Betty meg én felmentünk. :-) Megkérdezték, van-e még valaki 10 éven alul... Kis híja volt, hogy el nem kezdtem torkom szakadtából nevetni. :-) Megmutatták, mit kell tennünk: V alakban felemelni a kezünket. Na, na? ;-) Fény! Na igen... Gyönyörüen nézhettünk ki. :-)))

Köszönik szépen a segítséget, jöjjön a kovetkező(és egyben utolsó) dal, ami megintcsak a táncról fog szólni. Ezt is végigtomboltuk a magunk módján. No igen. :-)))) (Mellesleg a Sorsunk e tánc volt, aki nem tudná. :) )

Vége, futás kifelé, hátha valamilyen módon akár csak pár szóra elkapjuk őket. Hát, nem. Mentek haza, a kocsinál még néhány picivel fotózkodtak. :-) De integettünk nekik, Zoli pedig vissza is integetett. :-))))

Haza már könyebben eljutottunk.

Újra 5-6 évesnek éreztem magam, köszönöm. :-)

 

UI.: Bocsánat a hosszú "ü" betü hiányáért, dehát ezek a laptopok... :-)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.