Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tiniregény

2008.05.23

Élt egyszer egy lány, Tímea. Ennek a lánynak a fiatalságát fogom most elmesélni.

Az osztály, amibe Timi első óta járt, kisebb csapatokra oszlott. Timi élt (nem túl) boldogan, mígnem ötödik elején egy lány csöppent az életébe.

Ő (Viki) egy vagány, belevaló csajszi volt, míg Timi inkább egy picit félrehúzódó. Aztán az év közepe felé jött még 1 lány, Niki. Ettől kezdve Niki és Viki elválaszthatatlanok voltak. Timi sokszor velük lógott, de nem igazán illett bele a vagány-duóba. Sok mindenbe belevitték, ő meg követte őket vakon. Viki egy panelben lakott, és a tetejére fel tudtak menni. Óvatosak voltak ugyan, de egy csákó mégis lefotózta őket.  

Nem sokkal később (1-2 hónap) az egyik párosból egyik tagja is velük tartott (Noémi), és kipróbálták a cigarettát. Timi nem nagyon lelkesedett érte, nem is igazán szívott. Aztán gondolták, leállnak, de aznap vmi nagyon megzavarta ezt a tervet. Ugyanis Niki bevitt pár szálat a suliba, hogy ne kelljen hazamennie érte. Az egyik osztálytársuk beárulta, pedig tökéletesen megbíztak benne. Sajnos beírtak neki egy intőt, pedig ezt csak azért hozta be, hogy mindegyiküknek adjon egy-egy szálat emlékül. Nem árulta be se Julit, se Vikit, se Timit. Ezzel sokáig nyaggatták a többi osztálytársak, hogy biztos füves cigi volt. :|

Időközben Timi kezdett megváltozni. Félénk lányból tini lett. Ő volt a lányok „pszihológusa”.

Viki és Niki közé beállt egy lány, Évi. Szépen lassan olyan volt, mintha ki akarná túrni Nikit Viki mellől. Sokszor együtt lógtak, míg Niki Timinek öntötte ki a szívét. Aztán -mivel Timinek volt MSN-je- megkérdezte Vikitől, mi a véleménye Nikiről, miközben ő is ott volt, csak Viki nem tudta. Elmondta, hogy Évi nagyon akaratos, és hamar megsértődik apró dolgok miatt, és hogy Nikit jobban szereti, mint Évit.

Időközben Timi már csak néha lógott velük, áttért máshoz, akik nagy szeretettel barátkoztak vele.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.